امروز: شنبه 11 آذر 1402, Saturday 2 December 2023

به گزارش آریوورزش؛ فرشید علیزاده کاپیتان نفتی های گچساران با عقد قراردادی یک ساله به امید گناوه پیوست.

 

به گزارش آریوورزش؛ فرشید علیزاده کاپیتان نفتی های گچساران با عقد قراردادی یک ساله به امید گناوه پیوست.

 

 

 

براساس این گزارش : فرشید علیزاده هافبک فصل گذشته تیم فوتبال نفت و گاز گچساران پس از وضعیت نامشخص نفتی ها در فصل پیش رو بار سفر بست و پس از 4 فصل و برای بار دوم در دوران حرفه ایی فوتبالی خود از تیم نفت و گاز جدا شد تا با قراردادی یک ساله ، فصل جدید در جمع بازیکنان تیم امید گناوه باشد.

علیزاده یکی از ارکان اصلی تیم نفت و گاز در طی فصل های اخیر بود و ضمن بازی موثر و سطح فنی بالا، شرایط تیم درون زمین را بخوبی رهبری می کرد واز مقبولیت بالایی میان بازیکنان تیم برخوردار بود و همواره طی فصول گذشته عصای دست سرمربیان نفت و گاز بود

فرشید علیزاده در فصل گذشته موفق شد با پیراهن نفت و گاز 5 گل به ثمر برساند.

آنطور که از شواهد پیداست و طبق گفته های اخیر مدیران باشگاه ، تیم فوتبال نفت و گاز گچساران با بحران شدید مالی مواجه است بطوریکه کاپیتان متعصب و دوست داشتنی تیم هم راهی جز جدایی پیش روی خود ندید.